"A fost dificil sa-mi accept formele". Dificultatile pe care le-a intampinat Serena Williams din cauza fizicului

Criticata deseori pentru felul in care arata, Serena Williams nu pare sa fie deranjata de aceste comentarii rautacioase care se fac din aceasta cauza.
Tag-uri:

#Serena Williams

A fost dificil sa-mi accept formele . Dificultatile pe care le-a intampinat Serena Williams din cauza fizicului

Intr-un interviu acordat pentru Saturday Times, sportiva de 34 de ani a marturisit ca a intampinat dificultati in a se acomoda cu fizicul musculos, diferit fata de cel al colegelor din circuitul profesionist de tenis.

"A fost greu sa-mi accept formele. Doar incercati sa alergati cu bustul meu care se balanseaza in sus si in jos. Ma deranjeaza, ca sa nu mai zic ca este si periculos, pentru ca imi afecteaza ligamentele", a declarat sportiva.

Americanca a pozat de curand pentru calendarul Pirelli, iar prin intermediul fotografiilor realizate de Annie Leibowitz si-a dorit sa transmita un mesaj important si anume ca exista mai multe modalitati prin care femeile pot arata bine.

Desi are 34 de ani, Serena Williams a marturist ca inca nu se gandeste sa se retraga din activitatea sportiva, explicand ca atunci cand o va face, isi va indrepta atentia spre cariera de designer.

"Initial am vrut sa creez rochii de mireasa, dar mi-am spus: 'Joc tenis la nivel profesionat. Ar trebui sa fac haine sport'", a declarat atleta care are o afacere alaturi de sora sa, Venus Williams.  

FULLSCREEN
"A fost dificil sa-mi accept formele". Dificultatile pe care le-a intampinat Serena Williams din cauza fizicului
  • /
Dragnea susţine că politicile PSD nu sunt cauza inflaţiei, ci o "acţiune coordonată" a BNR, preşedintelui şi firmelor străine
Recomandari