A mostenit toate partile frumoase ale parintilor ei. Cele mai simpatice imagini cu fetita cuplului Kardashian-West

Fetita cuplului Kardashian-West este deja o diva in toata puterea cuvantului. Imbracata in cele mai fashion tinute si accesorizata corespunzator, North West umple deja internetul cu aparitiile ei. Trebuie insa sa recunoastem ca micuta a mostenit tot ce este mai bun de la parintii ei.

North West are doar 2 ani dar atrage deja atentia tuturor fotografilor. Ultimele imagini cu micuta au fost facute in timp ce se afla impreuna cu mama sa la Underwood Farms, in apropiere de Los Angeles, scrie Daily Mail.

North si Penelope, fetita lui Scott Disick, au participat la un joc in care au adunat oua de paste, purtand urechi de iepuras care le-au facut chiar mai simpatice decat erau deja.


Kim le-a urmarit pe fetite indeaproape si le-a ghidat pe parcursul jocului. Vedeta ne-a obisnuit deja ca tinutele micutei sa fie copie fidela a tinutelor ei, insa de aceasta nu a fost atat de implicata in joc incat sa poarte si ea accesorii potrivite ocaziei. 

Kim a purtat un tricou simplu, o pereche de colanti si adidasi, alegand sa se accesorizeze cu o sapca neagra si o pereche de ochelari cu lentinle inchise la culoare.


Kim Kardashian si Kanye West au impreuna doi copii, pe North si pe micutul Saint, in varsta de cateva luni. Dincolo de ingrijirea speciala pe care cei copii o primesc, acesti par sa fi mostenit tot ceea ce era mai frumos la parinti lor, iar imaginile cu North si Saint vorbesc de la sine.


FULLSCREEN
A mostenit toate partile frumoase ale parintilor ei. Cele mai simpatice imagini cu fetita cuplului Kardashian-West
  • /
Recomandari