Adevarul despre David Beckham. Cum arata unul dintre cei mai sexy barbati inainte de a filma o reclama: FOTO din culise

Dincolo de cariera reusita din lumea sportului, David Beckham si-a marit substantial conturile datorita contractelor de imagine pentru diferite brand-uri, dar si pentru propriile linii de lenjerie si cosmetice. Recent, el a inceput demersurile de promovare pentru o noua lansare de succes.
Adevarul despre David Beckham. Cum arata unul dintre cei mai sexy barbati inainte de a filma o reclama: FOTO din culise

Jucatorul de fotbal se pregateste sa lanseze un nou parfum si incepe cu cel mai simplu mod de promovare: filmarea unei reclame pentru acest produs. Si pentru ca vrea ca admiratorii si fanele sa stie deja ca urmeaza ceva, i-a lasat pe paparazzi in culisele platourilor de inregistrare.

David s-a lasat pozat in timpul pregatirilor, cand specialistii in machiaj si par se ocupa de look-ul lui, spre multumirea tuturor doamnelor si domnisoarelor care l-au considerat ani la rand cel mai sexy barbat din lume.

Natural si stapan pe situatie, fotbalistul a dat dovada de la fel de mult profesionalism in fata camerelor, cum a dat de atat de multe ori pe teren, alaturi de echipele pentru care a jucat.

Iata cadrele surprinse si cum arata dintre cei mai sexy barbati inainte de a filma o reclama:

FULLSCREEN
Adevarul despre David Beckham. Cum arata unul dintre cei mai sexy barbati inainte de a filma o reclama : FOTO din culise
  • /
Iti place? (37 voturi)
 
Da
100%37 voturi
 
Nu
0 voturi
Dragnea, primele declarații după ce a fost condamnat. ”Am asistat la o execuție în masă”. Atac la Iohannis și la SRI
Recomandari