"Am auzit toate lucrurile urate care se puteau spune". Cu ce probleme se confrunta Kylie Jenner din cauza celebritatii

Face parte din cea mai faimoasa familie din showbiz-ul international si duce o viata lipsita de griji, insa Kylie Jenner nu a fost intotdeauna fericita asa cum pare la prima vedere. 
Am auzit toate lucrurile urate care se puteau spune . Cu ce probleme se confrunta Kylie Jenner din cauza celebritatii

ntr-un interviu acordat pentru revista Wonderland, tanara de 18 ani a vorbit despre problemele pe care le-a intampinat de-a lungul timpului din cauza celebritatii si a faptului ca practic a crescut in fata camerelor TV, tinand cont ca avea 10 ani cand a aparut primul sezon din Keeping Up With The Kardashians. 

"Am auzit toate lucrurile urate care se puteau spune despre mine. Am fost intimidata o mare parte a vietii mele, fiind judecata pentru orice actiune de cei din jurul meu", a declarat cea mai mica dintre surorile Jenner-Kardashian.

"Am hotarat sa-mi orientez atentia spre oameni care au probleme mai mari decat mine, deoarece m-au inspirat", a adaugat aceasta.

In 2012, Kylie Jenner a renuntat sa mai frecventeze cursurile liceului Sierra Canyon in favoarea activitatii educationale realizata acasa tocmai pentru a scapa de problemele cu care se confrunta din cauza celebritatii.

La doar 18 ani, tanara este deja o adevarata femeie de afaceri, detinand propria aplicatie online, un joc online si diferite colectii de haine, peruci si make-up. 

Desi are peste 52 de milioane de fani pe Instagram, Kylie Jenner a explicat ca a luat in considerare varianta de a renunta la cont, pe care il considera "alter ego-ul" ei. 

Recomandari