Aparitii la limita decentei. Miley Cyrus a socat cand a aparut in aceste tinute pe scena MTV VMA 2015


Miley Cyrus a fost gazda unuia dintre cele mai nebune evenimente muzicale: MTV Video Music Awards 2015. La fel de excentrica si nonconformista ca de obicei, cantareata in varsta de 22 de ani a socat cu tinutele pe care a ales sa le poarte pe scena de la Microsoft Theater din Los Angeles.


Body-uri extra decupate, rochii incredibil de scurte, sutiene aproape inexistente... acestea au fost articolele vestimentare pe care fosta vedeta Disney le-a purtat la decernarea premiilor MTV VMA de anul acesta.

Toate hainele create de designerul Jeremy Scott i-au acoperit strategic zonele intime si... atat! Extrem de increzatoare in felul in care arata insa, Miley s-a comportat ca si cum ar fi fost imbracata cu cele mai pretioase materiale si le-a oferit fanilor prezenti la eveniment un show de zile mari.

Iata toate articolele vestimentare cu care a socat pe scena de la MTV VMA 2015. Daca vrei sa afli cine sunt marii castigatori, intra pe www.mtv.ro

Pe covorul rosu, Miley a venit imbracata intr-o tinuta-candelabru care i-a ascuns foarte putina piele. Formele vedetei au fost lasate la vedere si fotografiate din toate unghiurile de paparazzi. Mai apoi, ea a purtat o tinuta din bomboane uriase, la randul ei ultra-transparenta.

Cand nu si-a lasat posteriorul la vedere, Miley a purtat body-uri in stilul anilor '80, foarte sexy, sutiene aproape inexistente si salopete pe jumatate taiate.

Accesoriile nebune nu au lipsit din tinutele ei, fosta Hannah Montana purtand bentite in forma de rat de porc, mese multicolore rasta, bratari si cercei de dimensiuni mari si incaltaminte care aminteste de cea purtata de dansatoarele sexy.

  • Aparitii la limita decentei. Miley Cyrus a socat cand a aparut in aceste tinute pe scena MTV VMA 2015

related posts

Modifică setările cookies