Are cele mai lungi picioare din lume! Vezi cum arata acest model din Rusia!

Titlul pentru femeia cu cele mai lungi picioare din lume a ajuns in Rusia! In timp ce multe femei nu se pot lauda cu o inaltime mai mare de 1,60 m, Ekaterina Lisina masoara peste 2 m!
Are cele mai lungi picioare din lume! Vezi cum arata acest model din Rusia!

O rusoaica de 29 de a reusit sa obtina doua recorduri Guinness. Ea a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din lume si cel mai inalt model din lume si a intrat astfel in editia 2018 Guinness Book of World Records. Mai exact, din cei 2,05 m, picioarele rusoaicei masoara peste 1,32 m!
 


 

How should I name this photo????? #longestlegs #lovemyheight #guinnessworldrecords #guinnessworldrecord @guinnessworldrecords #backhome #longlegs #sexylegs #worldtallestmodel #worldlongestlegs #ekaterinalisina #6'9 #legs #supermodel #glamour #modelwiththelongestlegs #model

A post shared by Ekaterina Lisina???????? (@ekaterina_lisina15) on


Ekaterina a fost complexata de inaltimea ei in copilarie, dar totul s-a schimbat in momentul in care s-a apucat de baschet: “Abia la 19 ani am realizat ca inaltimea mea nu este un defect, ci reprezinta demnitatea mea”. Ea facut performanta in echipa de baschet a Rusiei pana in 2014 si chiar a castigat si o medalie de bronz, dar cu trei ani in urma s-a hotarat sa se reprofileze si sa inceapa sa lucreze ca model glamour si fetish, profesie care i-a adus unul din cele doua titluri Guinness.
 Daca in copilarie era tinta glumelor din cauza inaltimii ei, nu acelasi lucru se intampla si in prezent. Ekaterina a reusit sa stranga pe retelele de socializare o comunitate de peste 20.000 de persone.“Frumusete uriasa, esti speciala!”, “Esti extraordinara” si “Ador buzele tale frumoase. Esti cea mai frumoasa femeie inalta din lumea intreaga” sunt doar cateva din zecile de comentarii pe care le primeste pe retelele de socializare si care o fac sa uite de orice complex.

FULLSCREEN
Are cele mai lungi picioare din lume! Vezi cum arata acest model din Rusia!
  • /
Recomandari