Are creasta si este plin de tatuaje. Cum arata posibilul iubit al lui Paris Jackson. FOTO

Paris Jackson este una dintre vedetele de la Hollywood care se afla in lumina reflectoarelor inca de la o varsta frageda, iar ultimele sale aparitii o transforma din ce in ce mai mult intr-un personaj controversat.

Paris a avut parte de o schimbare de look semnificativa, tanara in varsta de 17 ani alegand sa se tunda scurt si sa devina blonda. Noul look este completat cu tinute excentrice din car enu lipsesc perechile de jeansi mai mult rupti si tricourile cu mesaje sau formatii muzicale.

Paris a avut, pe parcursul anului trecut, o relatie cu Chester Castellaw, dar aceasta s-a terminat, ultimele aparitii ale vedetei parand sa arate ca in viata ei se afla un alt barbat.

Fiica lui Michael Jackson chiar a postat o fotografie in care tanarul pe nume Michael Snoddy o tine aproape de el, cu o mana pe dupa umerii fetei, in timp de ea ii cuprinde spatele.


Si cei de la Splash i-au surprins pe tineri in timp ce aveau arte de o gustare in aer liber, in Beverly Hills.

Se pare ca presupusul iubit al lui Paris are acelasi stil rebel, tanarul avand creasta si o serie de tatuaje pe suprafete mari ale corpului. FULLSCREEN
Are creasta si este plin de tatuaje. Cum arata posibilul iubit al lui Paris Jackson. FOTO
  • /
Recomandari