Are o iubita superba si trei copii minunati. Cat de bine arata cea care l-a cucerit pe durul boxer, Carl Froch

La jumatatea anului trecut, Carl Froch si-a luat prin surprindere fanii atunci cand a anuntat ca se retrage din activitatea sportiva, dorindu-si sa petreaca mai mult timp alaturi de familia sa.
Tag-uri:
Are o iubita superba si trei copii minunati. Cat de bine arata cea care l-a cucerit pe durul boxer, Carl Froch

Cu un palmares de 35 de meciuri la profesionisti, din care 33 de victorii, printre care si patru la finalul carora a devenit campion mondial, pugilistul de 38 de ani a pus pe primul loc familia, mai ales ca in septembrie 2015 a devenit tata pentru a treia oara. 

Carl Froch traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Rachael Cordingley (28 de ani) din 2008, iar impreuna au trei copii: Rocco (patru ani), Natalia (doi ani) si Penelope (cinci luni).

sursa foto: Twitter Rachael Cordingley

"Sunt incantat ca sunt tata. Copiii mei sunt cel mai bun lucru care mi s-au intamplat in viata. Sunt atat de norocos ca am o familie superba", a declarat sportivul pentru The Mirror. 

Desi a nascut de trei ori, frumoasa bruneta se mandreste cu o silueta de invidiat si forme generoase, care a si consacrat-o in urma cu cativa ani, cand realiza diferite pictoriale provocatoare.

In iunie 2014, dupa victoria in fata lui George Groves, Carl Froch a ingenunchiat in fata iubitei lui, cu 80.000 de martori pe scaunele stadionului Wembley, si a cerut-o in casatorie.

"I-am adresat lui Rachel intrebarea imediat dupa meci, dar nu e oficial findca nu am avut un inel la mine. I-am spus cat de mult o iubesc. Nu am cerut-o oficial, cum se cuvine, dar ea imi va fi sotie in curand", declarat Froch la vremea respectiva. 

FULLSCREEN
! Are o iubita superba si trei copii minunati. Cat de bine arata cea care l-a cucerit pe durul boxer, Carl Froch
  • /
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari