Are sase copii, dar putini stiu cu ce probleme s-a confruntat in trecut. Declaratiile cu care Angelina Jolie a surprins

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, dintre care trei sunt adoptati din Cambodgia, Vietnam si Etiopia. Cu toate ca acum par sa formeze familia perfecta, actrita a marturisit ca in trecut nu se vedea in postura de mama. 

In cadrul unui interviu acordat pentru Associated Press in Cambodgia, vedeta de 40 de ani a declarat: "Este ciudat, nu am vrut niciodata un copil. Nu am vrut sa fiu insarcinata. Nu m-am vazut in postura de mama".

Angelina Jolie se afla in Cambodgia unde regizeaza viitorul film, First They Killed My Father, care se bazeaza pe memoriile lui Khmer Rouger, supravietuitor al genocidului din 1970.

In 2000, atunci cand cand filma pentru Tomb Raider in Cambodgia, Angelina Jolie a realizat "ca baiatul ei se afla undeva, in tara", iar doi ani mai tarziu l-a adoptat pe Maddox. 

Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit un cuplu dupa filmarile pentru productia "Mr. and Mrs. Smith", din 2005.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

FULLSCREEN
Are sase copii, dar putini stiu cu ce probleme s-a confruntat in trecut. Declaratiile cu care Angelina Jolie a surprins
  • /
Efectele controversatelor prevederi ale Codului de Procedură Penală. Ce se va schimba
Recomandari