Are un chip de papusa. Chiar si asa, cu greu a reusit sa se angajeze in lumea modei. Motivul e surprinzator

Halima Aden are un chip superb! Tanara de 19 ani a reusit cu greu sa se angajeze in lumea modelling-ului, insa cand a facut-o, a marcat o premiera!
Are un chip de papusa. Chiar si asa, cu greu a reusit sa se angajeze in lumea modei. Motivul e surprinzator

Halima Aden este primul model cu hijab care a semnat un contract de modelling cu una din cele mai mari agentii din lume. Frumoasa de 19 ani este colega cu surorile Hadid, Miranda Kerr, Gisele Bundchen, Joan Smalls, Kaia Gerber si Ashley Graham la IMG Models!

 

That red, white, and blue ❤️????????

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on


 

About last night ????

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on 


Halima a fost angajata de Kanye West pentru a prezenta o tinuta in cadrul colectiei Yeezy Season 5 la New York Fashion Week si a atras toate privirile datorita look-ului considerat inca de multi exotic.

 

Season 5 | @oddboyroy #season5 #yeezy

A post shared by Kanye West (@yeezyscloset) on

Modelul musulman s-a nascut intr-o tabara de refugiati din Kenya si a fost abandonata la varsta de 6 ani. Acum locuieste in Minnesota, unde s-a facut remarcata la concursuri de frumusete locale. Inclusiv acolo a purtat hijab, iar la proba costumului de baie a ramas fidela stilului impus de religie si a defilat in burkini.

Halima nu lucreaza doar ca model, ci este studenta la Universitatea St.Cloud si spune ca isi doreste ca, intr-o buna zi, sa devina ambasador al Natiunilor Unite.

Recomandari