Asa arata bronzul perfect. Vedeta indiviata pentru "culoarea" sexy pe care a afisat-o la plaja.Crezi ca e bronz natural?

O cheama Natalie Roser, are 25 de ani si este unul dintre cele mai apreciate modele australiene. Posesoarea unui trup perfect, Natalie se mandreste si cu un bronz special. Pielea si pare "pictata" intr-o nuanta maronie, oferindu-i bronzul perfect. Ne intrebam daca este obtinut pe cale naturala, la soare, sau a apelat si la ajutorul saloanelor de bronzare artificiala :)
Asa arata bronzul perfect. Vedeta indiviata pentru  culoarea  sexy pe care a afisat-o la plaja.Crezi ca e bronz natural?

Fotomodelul a fost surprins de paparazzi pe plaja Bondi din Sydney, atat "la lucru", cat si in timpul liber. Natalie a fost protagonista unui pictorial incendiar: s-a falsat fotografiata intr-un costum de baie intreg, roz, care a contrastat perfect cu pielea ei bronzata.

Dupa ce a terminat cu sedinta foto, tanara a mers la barul de pe plaja, acolo unde paparazzii au facut o noua serie de fotografii. Ne-au atras imediat atentia picioarele ei lungi si perfect bronzate.

Tanara a dezvaluit ca in urma cu cativa ani era exagerat de slaba si ca de abia dupa ce s-a apucat de sport si a mai pus cateva kilograme cariera ei a inflorit.

Natalie este in lumea modellingului inca de la 13 ani, insa in timpul scolii a "lucrat" numai partial, dedicandu-se in special invataturii.

Modelul a participat si la concursul de frumusete Miss Australia, insa nu a iesit castigatoare.

FULLSCREEN
Asa arata bronzul perfect. Vedeta indiviata pentru "culoarea" sexy pe care a afisat-o la plaja.Crezi ca e bronz natural?
  • /
Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari