Brad Pitt, banuit ca are o aventura cu o actrita de la Hollywood. Vedeta care ar fi intervenit intre el si Angelina

Brad Pitt a avut o aparitie surpriza in cadrul festivitatii Golden Globes, acolo unde ar fi fost vazuta si presupusa sa iubita. Fostul partener al Angelinei Jolie a fost primit cu simpatie de cei prezenti in sala, care au ovationat in semn de suport pentru momentele grele prin care trece.
Brad Pitt, banuit ca are o aventura cu o actrita de la Hollywood. Vedeta care ar fi intervenit intre el si Angelina

Daily Mail scrie, citand publicatia Star Magazine, ca Brad Pitt ar avea din noiembrie o aventura cu actrita Kate Hudson, fosta logodnica a solistului de la Muse, Matt Bellamy. Mai mult, se speculeaza ca actrita ar fi contribuit la despartirea dintre Brad si Angelina. 


Golden Globes 2017 -- Brad Pitt de tvvideoclips

Star Magazine sustine ca Angelina era "suparata" si "geloasa" pe Kate Hudson, pe care o considera "o nimeni" la Hollywood. 

Zvonurile legate de Brad Pitt si Kate Hudson au inceput in noiembrie, cand o sursa a dezvaluit pentru Woman's Daily ca cei doi au o relatie suspect de apropiata.

Brad Pitt si Angelina  au ajuns la un acord ca toate documentele si procedurile sa devina confidentiale pentru "a apara drepturile la viata privata ale copiilor si familiei", se mentioneaza in comunicatul comun.

 
Actrita castigatoare a unui premiu Oscar a inaintat divortul in septembrie, la Curtea superioara din Los Angeles, invocand divergente ireconciliabile, potrivit documentelor depuse in instanta. Ruptura a venit brusc, dupa un incident dintr-un avion privat, cand Brad Pitt si-a fi iesit din fire in fata unuia sau mai multor copii ai cuplului.

Angelina Jolie a cerut custodia totala a celor sase copii ai cuplului, cu drepturi de vizitare pentru Pitt. Potrivit actritei, data la care s-au separat cei doi a fost 15 septembrie.

FULLSCREEN
Brad Pitt, banuit ca are o aventura cu o actrita de la Hollywood. Vedeta care ar fi intervenit intre el si Anglina
  • /
ALEXANDER (2017-01-11 15:50:08)
CRED CA E FOARTE GREU SA FI INTRE O BRUNETA SI O BLONDA!?!?!?...
jojo (2017-01-10 19:29:11)
Kate Hudson a fost timp de vreo 7 -8 ani casatorita cu Chris Robinson de la Black Crows .
20.000 de oameni au protestat pasnic in Capitala fata de legea gratierii. Iohannis, prezent la Universitate. VIDEO si FOTO
Recomandari