Bust mai mare cu 2 numere fara operatie sau Photoshop. Secretul din spatele transformarii Nayei Rivera

Toate bliturile de la petrecerea Vanity Fair si FIAT Young Hollywood Celebration au fost indreptate catre Naya Rivera. Ce-i drept fosta vedeta "Glee" si-a pus in evidenta atuurile fizice ca nimeni alta in urma cu o noapte!

Proaspata mamica a ales sa imbrace pe covorul rosu o rochie alba, lunga, ultra-decoltata, care i-a scos in evidenta bustul generos si formele voluptuoase. Desigur, toata atentia a fost indreptata catre sanii ei, care au parut cu doua numere mai mari. Secretul?

"Trebuie sa-i multumesc baietelului meu pentru felul in care arata decolteul meu din seara aceasta", a spus Naya, care a nascut in urma cu cinci luni.

Vedeta sustine ca schimbarea radicala se datoreaza sarcinii si nasterii si ca nu a apelat la nicio alta metoda pentru a-si altera aspectul fizic. 

Naya Rivera (28 de ani) si Ryan Dorsey(31 de ani), tatal copilului ei, s-au casatorit in Cabo San Lucas, pe 19 iulie 2014. Intr-un mesaj pentru admiratori, acestia au marturisit: "Suntem binecuvantati ca suntem sot si sotie. Ziua noastra a fost incredibila, iar totul a fost asa cum ne-am dorit. Dragostea adevarata mereu invinge". La sase luni de la eveniment, ei au marturisit si ca vor deveni parinti.

Baietelul lor, Josey Hollis Dorsey, s-a nascut in septembrie 2015, si este unul dintre cei mai alintati bebelusi de la Hollywood, asa cum chiar parintii lui sustin.

FULLSCREEN
Bust mai mare cu 2 numere fara operatie sau Photoshop. Secretul din spatele transformarii Nayei Rivera
  • /
Mihaela (2016-04-11 09:46:55)
Cred ca are niste dureri atroce! La cum arata sanii ei inseamna ca sunt plini de lapte si in curand face febra laptelui.
Cortegiul funerar al Regelui Mihai, întâmpinat la Palatul Regal de peste 1000 de persoane: "Monarhia salvează România"
Recomandari