Buze mai apetisante in doar cateva secunde. Trucul la care apeleaza Kylie Jenner pentru a arata ASA in selfie-uri

Acuzata ca ar apela din nou la metode de infrumusetare radicale pentru varsta ei, Kylie Jenner le-a explicat fanilor ce face pentru a avea buze apetisante in selfie-uri. Filmuletul publicat de ea a strans o multime de vizualizari, iar "tehnica" este deja copiata de fane.

"Toata lumea crede ca imi fac mereu injectii in buze, dar nu e adevarat. Asa arata ele in mod normal si asa arata cand fac fatuca de rata si le tuguiez", a explicat cea mai tanara membra a familiei Kardashian-Jenner.

Ea a mai spus ca i se pare incredibil cum carcotasii inca vorbesc despre felul in care arata aceasta parte a corpului ei, chiar si dupa atata timp. Va amintim ca adolescenta a fost acuzata de nenumarate ori ca si-ar fi modelat buzele cu acid hialuronic.


Mezina clanului Kardashian a negat insa de fiecare data cand a avut ocazia aceasta teorie si a sustinut ca efectul de marire il obtine doar prin machiaj si anumite pozitii si unghiuri pe care la adopta in momentul in care se fotografiaza.

Dorind, probabil, sa le arate carcotasilor ca nu a urcat pe masa vreunui especialist estetician, Kylie a publicat chiar poze cu ea nemachiata si fara fatuca de ratusca. Chiar si asa a starnit controverse. De cealalta parte sunt, desigur, si admiratori care ii iau apararea: "Se vede clar ca a folosit creion de buze chiar si aici. Daca analizati poze de paparazzi, o sa vedeti ca nu si-a facut nimic, nu si-a pus acid hialuronic".

FULLSCREEN
Buze mai apetisante in doar cateva secunde. Trucul la care apeleaza Kylie Jenner pentru a arata ASA in selfie-uri
  • /
Laura Sandru (2016-03-23 14:17:34)
Colaboratori in timpul liber! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere, iar castigul variaza in functie de timpul alocat (poate ajunge pana la 100 euro part-time sau 285 euro full-time). Activitatea este foarte usoara, nu necesita abilitati speciale, doar multa rabdare si perseverenta. Veti fi indrumati pas cu pas pana la obtinerea tuturor cunostintelor in vederea realizarii cu success a acestei activitati. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: laura_sandru24**********
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
Recomandari