Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss

Miss Anglia 2012, Charlotte Holmes, a intrat in istorie anul acesta, devenind prima femeie conceputa in vitro care a castigat vreodata acest titlu.
Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss

Charlotte, in varsta de 23 de ani, s-a nascut in urma unui experiment de fertilizare in vitro la care parintii ei s-au inscris dupa ce au incercat sa conceapa un copil pe cale naturala, fara succes, timp de 8 ani.

Mama ei, Vonnie Holmes, povesteste ca avea 35 de ani in momentul in care a decis, impreuna cu sotul ei, ca au nevoie de ajutorul unui specialist.

"Cand ni s-a oferit sansa sa participam la acel experiment, am acceptat-o fara sa clipesc. Am avut mare noroc ca din primul ovul implantat s-a nascut Charlotte", a povestit ea. "Avem imagini cu Charlotte de pe vremea cand era formata doar din 5 celule si ne simtim atat de binecuvantati. Voiam sa ma infasor in vata in timpul sarcinii, ca nu cumva sa pierd sarcina. Cand Charlotte s-a nascut avea doar 2,4 kilograme, dar era perfecta."

La 18 luni de la nasterea lui Charlotte, parintii ei au folosit din nou tehnica fertilizarii in vitro pentru a o avea pe cea de-a doua fiica a lor, Lucy.

"E fantastic daca te gandesti ca fara ajutorul Profesorului Winston, nici eu si nici sora mea nu am fi fost astazi aici.", a declarat Miss Anglia pentru ziarul britanic "Coventry Telegraph".

Inca de cand s-a inscris in concursul de Miss, Charlotte a fost una dintre favorite, fiind deja cunoscuta publicului datorita participarii la reality show-ul "Britain's Next Top Model".

Desi si-a propus sa devina prima Miss World conceputa in vitro, frumoasa englezoiaca nu a castigat concursul, titlul de Miss World anul acesta fiind decernat chinezoaicei Yu Wenxia

Ultima reprezentanta a Angliei care a castigat titlul de Miss World a fost Sarah-Jane Hutt , in 1983.

Vezi mai multe imagini cu Miss Anglia in GALERIA FOTO!

FULLSCREEN
Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss
  • /
Un leu de la mine pentru fiecare leu investit de tine. Guvernul pregateste un fond de investitii pentru romanii din diaspora

Horoscopul anului 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in noul an

Recomandari