Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss

Miss Anglia 2012, Charlotte Holmes, a intrat in istorie anul acesta, devenind prima femeie conceputa in vitro care a castigat vreodata acest titlu.
Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss

Charlotte, in varsta de 23 de ani, s-a nascut in urma unui experiment de fertilizare in vitro la care parintii ei s-au inscris dupa ce au incercat sa conceapa un copil pe cale naturala, fara succes, timp de 8 ani.

Mama ei, Vonnie Holmes, povesteste ca avea 35 de ani in momentul in care a decis, impreuna cu sotul ei, ca au nevoie de ajutorul unui specialist.

"Cand ni s-a oferit sansa sa participam la acel experiment, am acceptat-o fara sa clipesc. Am avut mare noroc ca din primul ovul implantat s-a nascut Charlotte", a povestit ea. "Avem imagini cu Charlotte de pe vremea cand era formata doar din 5 celule si ne simtim atat de binecuvantati. Voiam sa ma infasor in vata in timpul sarcinii, ca nu cumva sa pierd sarcina. Cand Charlotte s-a nascut avea doar 2,4 kilograme, dar era perfecta."

La 18 luni de la nasterea lui Charlotte, parintii ei au folosit din nou tehnica fertilizarii in vitro pentru a o avea pe cea de-a doua fiica a lor, Lucy.

"E fantastic daca te gandesti ca fara ajutorul Profesorului Winston, nici eu si nici sora mea nu am fi fost astazi aici.", a declarat Miss Anglia pentru ziarul britanic "Coventry Telegraph".

Inca de cand s-a inscris in concursul de Miss, Charlotte a fost una dintre favorite, fiind deja cunoscuta publicului datorita participarii la reality show-ul "Britain's Next Top Model".

Desi si-a propus sa devina prima Miss World conceputa in vitro, frumoasa englezoiaca nu a castigat concursul, titlul de Miss World anul acesta fiind decernat chinezoaicei Yu Wenxia

Ultima reprezentanta a Angliei care a castigat titlul de Miss World a fost Sarah-Jane Hutt , in 1983.

Vezi mai multe imagini cu Miss Anglia in GALERIA FOTO!

FULLSCREEN
Cea mai frumoasa englezoiaca nu s-a nascut pe cale naturala. Afla secretul din spatele titlului de Miss
  • /
Efectele controversatelor prevederi ale Codului de Procedură Penală. Ce se va schimba
Recomandari