Cea mai frumoasa femeie din lume s-a cuplat cu unul dintre cei mai sexy babati de pe planeta. Cu cine e Miss Univers

Pia Alonzo Wurtzbach, castigatoarea din 2015 a concursului Miss Univers, si-a gasit un iubit pe masura frumusetii sale. Il cheama Mikhail Varshavski si este de profesie medic de familie.

 Poate ca numele lui nu va este cunoscut, insa in America este un adevarat fenomen. I se spune Doctor Mike, a fost desemnat de catre revista People "cel mai sexy medic in viata". Mikhail Varshavski, de origine rusa, este un adevarat fenomen si pe Instagram: este urmarit de 1.6 milioane de oameni, selfie-urile lui primit sute de mii de like-uri.

Missing Manila ?

A photo posted by Pia Alonzo Wurtzbach (@piawurtzbach) on

 

"Ma intalnesc cu Pia. Suntem la inceputul relatiei, dar sunt entuziasmat si vreau sa vad unde va duce", a confirmat medicul sexy. Pia a confirmat si ea, postand o imagine in care apare alaturi de noul ei iubit, pe Twitter.

Deja site-urile de socializare si tabloidele au inceput sa speculeze pe seama "viitorilor" copii ai celor doi, spunand ca probabil vor fi cei mai frumosi copii din lume.

Just remember, the difference between a hard day and a productive day is only your outlook ???? #hospital

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Click pe sageata din dreapta pentru continuarea articolului.

petre (2016-08-24 18:18:20)
Nu este in regula! Relatia aceasta nu are nici un viitor. Insii foarte bine sunt obisnuiti, de catre admiratorii lor, cu o atentie iesita din comun, astfel ca vor avea simultan aceeasi pretentie si fata de parteneri. Cum in acest caz este vorba de doua persoane cu aceleasi nevoi de adulatie, este greu de imaginat ca o sa si-o poata oferi reciproc. Intro relatie de durata unul este dispus sa ofere toata atentia pe care celalalt o pretinde, fara ca acesta din urma sa se simta obligat sa faca acelasi lucru. Unul accepta sacrificiul pe care simte ca celalalt il pretinde ca pe ceva firesc. Pentru aceasta se spune ca doua persoane cu caractere identice(consumatori de adulatie) pot solicita divortul din acest motiv cu temeinicie.
Recomandari