Cea mai stylish aparitie de pana acum. De ce toata lumea a admirat-o pe Emily Ratajkowski cand s-a imbracat asa

Este posesoarea unui trup perfect, pe care nu se sfieste sa-l arate de fiecare data cand are ocazia. Recent insa, Emily Ratajkowski a optat pentru un look stylish si foarte elegant, care i-a impresionat pe cei din jur.

Tanara de 24 de ani a fost surprinsa in urma cu putin timp in New York,  chiar inainte de a participa la show-ul BOSS Women Fall 2016 din cadrul saptamanii modei. Imbracata intr-un costum negru, croit perfect pe formele ei, Emily a atras toate privirile.

Posesoarea celui mai frumos bust natural de la Hollywood a ales sa-si ascunda decolteul de privirile curiosilor si l-a imbracat intr-un top de lenjerie intima, care a contrastat frumos cu duritatea inspirata de sacoul si pantalonii all-black.

Emily si-a completat look-ul cu bucle bogate, atent aranjate, si un machiaj smokey, care i-a scos in evidenta ochii caprui. Per total, tanara care a devenit celebra datorita aparitiei din "Blurred Lines" a demonstrat ca poate arata bine indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta.

FULLSCREEN
Cea mai stylish aparitie de pana acum. De ce toata lumea a admirat-o pe Emily Ratajkowski cand a aparut asa, in NY
  • /
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari