Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala

Scene nud pline de bun gust au impresionat cinefilii in ultimii ani. "Gone Girl", "Titanic" sau "Fifty Shades of Grey" au demonstrat ca pot filma trupul astfel incat sa nu para vulgar pentru public, indiferent de pereferintele in materie de film.
Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala

Chanel Iman in "Dope"

Topmodelul a renuntat la inhibitii si la haine in filmul "Dope", pentru o scena in care personajul ei e in stare de ebrietate si incearca sa seduca un barbat. "A fost sansa perfecta pentru a-mi demonstra calitatile de actrita pentru ca Lily era complet diferita de mine. Multe ar fi refuzat rolul din cauza nuditatii, dar eu sunt obisnuita sa pozez topless. Nuditatea este o arta", a spus tanara.


Dakota Johnson in "Fifty shades of Grey"

"Normal ca mi-am dorit sa arat perfect in scenele nud si am mers la sala pentru asta", a spus tanara actrita care joaca rolul Anastasiei Steele. Dakota a marturisit chiar ca si-a schimbat stilul de epilat pentru a da viata personajului inocent din seria atat de indragita.


Ben Affleck in "Gone girl"

Starul a creat reale controverse dupa lansarea filmului "Gone Girl". Desi apare doar timp de cateva secunde complet nud, Ben Affleck a devenit tinta mai multor articole si interviuri televizate. Fosta lui sotie, Jennifer Garner, a glumit chiar pe seama secventelor, spunandu-le tuturor doamnelor care i-au admirat sotul: "Cu placere".


Cameron Diaz in "Sex tape"

In scena nud a comediei "Sex Tape", Cameron Diaz apare dezbracata alaturi de Jason Segel. "Am avut parte de o colaborare foarte buna. Nu poti sa apari goala langa oricine, e nevoie de un parteneriat bazat pe incredere", a marturisit actrita de 44 de ani.


Scarlett Johansson in "Under the skin"

E considerata una din cele mai sexy actrite de la Hollywood si a indeplinit cateva fantezii cand a renuntat complet la haine in filmul SF "Under the skin". Scarlett spune ca se gandeste serios inainte de a accepta o astfel de scena si ca nu o face decat daca crede ca e importanta pentru conturarea personajului: "E elegant? E doar de dragul de a o face? E important pentru evolutia personajului si calatoria lui?"


Alicia Vikander in "Ex Machina"

"Am vrut sa fac ceva foarte pur. Exista motive bine intemeiate pentru aparitia mea in film asa. Personajul incearca sa se descopere, sa afle lucruri despre sexualitatea ei. Am vrut sa-i ofer Avei o voce si o identitate fizica", a spus Alicia despre decizia de a aparea nud in filmul SF.


Tilda Swinton & Tom Hiddleston in "Only lovers left alive"

Pentru Tom, scenele nud nu mai reprezinta o noutate: actorul se dezbracase deja de cateva ori bune in fata camerelor pentru alte proiecte cinematografice. Alaturi de Tilda Swinton insa, momentul a fost intens gustat de fanii filmului cu vampiri in care cei doi jucau rolurile principale.


Kate Winslet in "Titanic"

Cu toate ca e in topul celor mai celebre si apreciate scene nud din istoria cinematografiei, Kate Winslet a dezvaluit ca regreta ca a aratat prea multa piele in "Titanic". 


Rooney Mara in "The girl with the dragon tattoo"

Pentru a se transforma in Lisabeth Salander, Rooney Mara si-a facut pana si piercing in sfarcuri. In cele cateva scene nud din film, corpul ei apare in toata splendoarea. Si aceasta nu a fost singura pelicula in care tanara a renuntat de tot la haine, "Carol" fiind o alta productie apreciata care a solicitat-o din acest punct de vedere.

FULLSCREEN
Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala
  • /
Recomandari