Cine spune ca si-a pierdut sex appeal-ul? Dovada ca la 45 de ani Pamela Anderson e la fel de hot ca intotdeauna

A fost una dintre divele sexy ale anilor '90, insa si acum, la 45 de ani, Pamela Anderson le concureaza pe tinerele din showbiz la acest capitol.
Cine spune ca si-a pierdut sex appeal-ul? Dovada ca la 45 de ani Pamela Anderson e la fel de hot ca intotdeauna

Pentru ca si-a pastrat sex appeal-ul si formele sexy, Pamela Anderson este o prezenta destul de activa in piesajul monden international.

Chiar daca lumea fimelor si a serialelor nu o mai vrea, Pamela are o multime de alte preocupari. De exemplu, este invitata pe bani multi la diverse evenimente mondene! Zilele acestea, fosta actrita din Baywatch se afla in Elvetia, unde a fost fotografiata intr-o rochie aurie super sexy intr-un club din Geneva.

Pentru ca forma fizica ii permite, in ultimii ani Pamela Anderson a fost concurenta in doua show-uri tv, de dans, respectiv de patinaj: Dancing with the Stars si Dancing on Ice.

La cat de bine arata, Pamela ar mai putea poza, inca odata, fara probleme in revista Playboy, a carei vedeta incontestabila este.

FULLSCREEN
Cine spune ca si-a pierdut sex appeal-ul? Dovada ca la 45 de ani Pamela Anderson e la fel de hot ca intotdeauna
  • /
andrei (2015-08-24 19:24:42)
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: *****
issa (2013-03-19 18:42:28)
Ce bine arata si ce picioare superbe are !
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari