Dakota Johnson, aparitie ravasitoare pe covorul rosu. Totusi, un mic detaliu i-a stricat o aparitie perfecta

Dakota Johnson a fost fermecatoare pe covorul rosu la premiera din New York a celui mai recent film a sau, comedia How To Be Single.
Dakota Johnson, aparitie ravasitoare pe covorul rosu. Totusi, un mic detaliu i-a stricat o aparitie perfecta

Actrita in varsta de 26 de ani, care a venit insotita de parintii ei, Melanie Griffith si Don Johnson, a fost superba intr-o rochie nude, de printesa. Cu stelute stralucitoare din paiete aplicate, cu maneci evazate si vaporoasa, rochia a venit perfect pe corpul vedetei. Totusi, un mic detaliu i-a stricat o aparitie perfecta: pata de transpiratie de la subrat. 

Provenind dintr-o familie celebra, Dakota a fost in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda. Totusi, celebritatea a cunoscut-o dupa ce a aparut in Fifty Shades of Grey.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey" este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, avand in vedere faptul ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Actiunea are loc in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Intr-un interviu acordat pentru revista "Another", Dakota a vorbit despre copilaria ei si procesul dur al auditiilor. "Cateodata ma panichez atat de tare la preselectii incat nu-mi mai dau seama de ce spun sau fac. Am atacuri de panica in toata regula. Bine, le am si in restul timpului, dar cand vine vorba de a merge la auditii, lucrurile se inrautatesc", a marturisit ea.

FULLSCREEN
Dakota Johnson, aparitie ravasitoare pe covorul rosu. Totusi, un mic detaliu i-a stricat o aparitie perfecta
  • /
Costel (2016-03-22 18:41:54)
Colaborare/munca la domiciliu.Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Activitate profitabila pentru cei supermotivati. A T E N T I E -info. Pentru colaboratori din tara si de pretutindeni. Selectam Operator Retea Marketing OnLine Mondial. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail. Lucrezi de acasa. Program part-time sau full-time. CONDITII: Cunostinte minime PC; Necesar Calculator/laptop; Acces la Internet; Varsta minima 18 ani; Dorinta; Rabdare; Perseverenta. Pentru informatii solicitati " Info " la adresa de email: slavila.precup*********
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari