David Beckham a intinerit! Fanii il acuza ca si-a injectat Botox in riduri!

La Hollywood, nu doar femeile sunt acuzate ca recurg la injectiile cu botox pentru a sterge cativa ani de pe chipul lor. Mai nou, chiar si David Beckham a fost “tras la raspundere” pentru felul in care arata.
Tag-uri:

#David Beckham

David Beckham a intinerit! Fanii il acuza ca si-a injectat Botox in riduri!

David Beckham si-a facut recent aparitia in New York pentru a-si sustine sotia care si-a prezentat o noua colectie in cadrul saptamanii modei. David a fost fotografiat in front row alaturi de Brooklyn, fiul sau cel mare, iar imaginea a starnit controverse in randul fanilor, care l-au acuzat ca a recurs la injectii cu Botox pentru a scapa de ridurile de pe frunte. 

Vedeta in varsta de 42 de ani a tinuta sa lamureasca situatia si a marturisit ca nu este de acord cu injectiile cu Botox si va lua drept complimente toate comentariile care fac referire la interventiile de acest gen.

Intr-adevar, in maginile surprinse de fotografii care au luat parte la prezentarea de moda, David pare mult mai tanar, iar chipul lui este lipsit de orice rid. Totusi, in selfieul pe care l-a postat pe contul lui de Instagram, David apare cu aceeasi frunte ridata.


 

Great show today very proud to be in NYC with this handsome young man @victoriabeckham ????

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Explicatia? Luminile bune dintr-o locatie sunt garantia unor fotografii reusite, iar Victoria sigur a luat toate masurile pentru ca imaginile din cadrul prezentarii ei de moda sa fie de nota zece plus! 

FULLSCREEN
David Beckham a intinerit! Fanii il acuza ca si-a injectat Botox in riduri!
  • /
Recomandari