David Beckham, cadou impresionant pentru sotia sa. Ce i-a cumparat Victoriei la aniversarea a 20 de ani de la casatorie

David si Victoria Beckham formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri celebre. Sa spunem drept, foarte putine persoane si-au fi imaginat ca relatia lor va rezista in timp si ca va fi la fel de frumoasa si peste decenii. 
David Beckham, cadou impresionant pentru sotia sa. Ce i-a cumparat Victoriei la aniversarea a 20 de ani de la casatorie

David Beckham vorbeste de fiecare data despre sotia sa la superlativ: "Este sufletul meu pereche!", obisnuieste sa spuna fostul fotbalist despre cea care l-a facut tata de patru ori.

Cei doi au aniversat 20 de ani de la casnicie, asa ca David s-a gandit sa-i faca un cadou memorabil. I-a cumparat Victoriei...o insula, scrie Daily Star. 

A ales un colt de rai, in care iubita lui sotie sa se bucure de apa si de soare, un loc perfect pentru a evada din aglomeratia orasului. 

Potrivit publicatiei britanice, fotbalistul ar fi cumparat o insula in Bahamas, Bird Cay, care are peste 250 de hectare si 7 kilometri de plaja. Proprietatea ar fi costat 7 milioane de lire sterline.

Shakira, Beyonce, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Cristiano Ronaldo, Ricky Martin si Mel Gibson sunt cateva dintre celebritatile care detin propriile insule. 

FULLSCREEN
David Beckham a impresionat-o pe Victoria. Ce cadou i-a facut la aniversarea a 20 de ani de la casatorie
  • /
Mii de oameni protestează în București și în țară. Manifestanții cer demisia lui Liviu Dragnea. LIVE VIDEO
Recomandari