De necrezut! Richard Gere devine tată pentru a doua oară la 69 de ani

Actorul va împlini 69 de ani la sfârșitul acestei luni și tocmai s-a aflat că cea de-a treia lui soție este însărcinată. Alejandra Silva are doar 35 de ani și cei doi s-u căsătorit, în secret, în luna aprilie a acestui an.
Autor Oana Zidaru
De necrezut! Richard Gere devine tată pentru a doua oară la 69 de ani

Richard Gere nu pierde timpul. Actorul s-a căsătorit pentru a treia oară cu doar câteva luni în urmă și deja va avea un copil cu soția lui. Alejandra Silva este cu 34 de ani mai tânăra decât el și l-a cunoscut pe Richard în 2015, când era în plin divorț de primul ei soț.


 

El actor estadounidense Richard Gere contraerá matrimonio el 5 de mayo en Washington con su novia española, la empresaria Alejandra Silva ???????? más detalles de este romance en ???? elfarandi.com  #richardgere #love #boda #CR24

A post shared by El Farandi???? (@elfarandi) onDupă ce au făcut publică relația lor, Richard declara: “sunt cel mai fericit bărbat din Univers, de ce nu aș fi?”. La rândul ei, Alejandra spunea: “Eram pierdută, nu mai vedea lumina, iar faptul că l-am cunoscut pe el a dat un nou sens vieții mele”.Atât Richard, cât și Alejandra mai au câte un copil din relațiile anterioare. Alexandra are un băiat de doar 5 ani cu magnatul Robert Friedland, iar Richard are un băiat de 18 ani din căsătoria cu Carey Lowell.

Românii au făcut copii în toată lumea în ultimii 10 ani, în timp ce populația țării e tot mai îmbătrânită
Recomandari