Derek Hough a parasit-o pe Nina Dobrev. Care este motivul incredibil al despartirii

Dupa ce Nina Dobrev si Ian Somerhalder s-au despartit dupa o relatie de 3 ani, prietena Ninei, Julianne Hough, a cuplat-o cu fratele ei, Derek Hough.
Derek Hough a parasit-o pe Nina Dobrev. Care este motivul incredibil al despartirii

Cei doi au inceput sa se vada discret, pastrandu-si relatia secreta fata de ochii curiosilor. De fapt, Ninei i-a luat o luna si jumatate sa decida sa se afiseze in public, la o cina, cu noul iubit.

Daca la prima vedere se parea ca cei doi se potrivesc foarte bine impreuna si ca Nina isi va vindeca inima franta alaturi de el, se pare ca relatia lor a avut un final neasteptat.

Potrivit celei mai recente editii a revistei "Star Magazine", problema in relatia celor doi poarta un singur nume: Ian Somerhalder. Se pare ca despartirea nu a afectat inca relatia puternica pe care Nina si Ian au avut-o si ca tanara actrita chiar s-a consultat cu fostul iubit inainte sa se afiseze in public pentru prima data cu Derek.

Faptul ca starul din "Vampire Diaries" are inca un cuvant atat de puternic de spus in viata Ninei l-a deranjat, se pare, pe Derek, care a decis sa puna punct relatiei cu frumoasa bruneta.

Relatia apropiata dintre Nina si Ian ne face sa banuim ca lucrurile nu s-au incheiat definitiv intre ei si ca cel putin unul dintre cei doi inca spera la o impacare.

Ce parere ai? Sunt lucrurile terminate definitiv intre ei sau mai exista sanse de impacare?

Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari