Divele latino, la inceput de drum. Cum arata Jennifer Lopez in urma cu 20 de ani, inainte de a fi faimoasa

Jennifer Lopez

J Lo este in industria entertainmentului de mai bine de 20 de ani si, in afara de stilul vestimentar, vedeta pare neschimbata. Imaginile de mai jos sunt din 1995, cand Lopez nu devenise inca faimoasa pentru posteriorul sau impresionant.

Daca la inceputul carierei era un pic complexata de posteriorul sau generos, acum este cat se poate de mandra de el. Ce-i drept, si-l intretine cu multe ore de sport, alaturi de una dintre cele mai faimoase antrenoare de fitness, care are un program conceput special pentru aceasta zona a corpului ei.

"Cand am venit la Los Angeles sa devin actrita, cantareata si dansatoare, aratam diferit. Corpul meu era diferit. Aveam fundul mare, parul cret. Si nu era ceea ce trebuie. Dar pana la urma m-am impacat cu felul in care arat si m-am convins ca am ceva special de oferit", a povestit Jennifer Lopez.

Vezi si:

20 de momente in care Jennifer Lopez a demonstrat ca are cel mai sexy posterior de la Hollywood FOTO+GIF :)

geanina (2015-10-31 12:13:07)
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:  pachageanina**********
Recomandari