Donatella Versace, aparitie controversata. Cum arata la 60 de ani una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda

Donatella Versace este un simbol al modei internationale si e imposibil sa nu o recunosti cand apare in public. In urma cu putin timp, paparazzi au surprins-o pe blonda celebra la cumparaturi si au imortalizat-o din toate unghiurile.

Donatella e mereu o aparitie, fidela imaginii pe care o cultiva casa de moda pe care o conduce. Pentru ca “sexy si glamorous e un must la Versace” se asigura ca nu trece niciodata neobservata, cu tocurile inalte fara de care s-ar simti dezbracata si lasand pe unde trece un iz din parfumul Versace Vanitas.

Recent, paparazzi au surprins-o pe blonda de 60 de ani la o sesiune de cumparaturi, imbracata intr-o pereche lunga de pantaloni rosii, o bluza neagra si o geaca de piele. Cu ochii acoperiti de o pereche de ochelari de soare, Donatella i-a dat jos doar cand a analizat mai atent un produs pe care voia sa-l cumpere.

Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, creatoarea de moda a fost de mica preocupata de look-ul ei. Ea nu recunoaste insa ca ar fi apelat la bisturiu atunci cand vine vorba de chip.

Imaginile din tinerete pe care le vrea, probabil, ascunse dovedesc insa contrariul. Jurnalistii au gasit poze din perioada in care sora marelui designer Gianni Versace nu urcase inca pe masa esteticienilor, iar diferentele sunt evidente.

De altfel, si in cele mai noi cadre se vede ca ea a intervenit la nivelul fetei, iar pozele de mai jos stau drept dovada a operatiilor:

FULLSCREEN
Donatella Versace, aparitie controversata. Cum arata la 60 de ani una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda
  • /
alecs (2016-03-10 20:08:12)
Sigur e bărbat....eu nu o pot vedea ca pe o femei.scârboasă
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari