Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii

De fiecare data cand este surprinsa intr-o altfel de tinuta decat a obisnuit pe toata lumea, fotografii o pozeaza din toate unghiurile si sunt atenti la fiecare miscare pe care Ducesa o face. Ultima aparitie a lui Kate Middleton le-a oferit, cu siguranta, un motiv sa ii faca mii de fotografii.
Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii

Nu mai tarziu de zilele trecute, Ducesa de Cambridge a fost pozata in timp ce purta o rochie care ii lasa umerii la vedere, un tip de tinuta in care nu a mai fost vazuta si care depaseste usor liniile vestimentare impuse de Casa Regala. Acum, Kate Middleton a aparut imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati, in care nu oricine s-ar putea imbraca, iar fotografii au surprins momentul.

Mama a doi copii, Kate Middleton este posesoarea unei corp aproape perfect. Ducesa a arata excelent, indiferent de tinuta pe care o poarta, iar fiecare aparitie mai indrazneata a lui Kate este pe placul celor care o indragesc, in special pentru are grija sa nu exagereze niciodata, cu nimic.

Este adesea laudata pentru ca poarta haine accesibile ca pret sau ca imbraca de mai multe ori aceleasi tinute, insa unele publicatii i-au analizat tinutele si au ajuns la concluzia ca, in ultimul an, garderoba de eveniment a Ducesei ajunge si la pretul de 200 000 de euro.

Kate a mai fost surprinsa in jeansi skinny atunci cand a participat un maranton londonez, organizat in scopuri caritabile, iar de data aceasta, Ducesa si Printul William au vizitat RAF Wittering, din Peterborough, unde au participat la o sesiune de antrenamente.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii
  • /
Dolph Lundgren (2017-02-24 03:02:19)
O CU.RVA ! Iti arati piz.da si cu.rul prin pantaloni precum CENTURISTELE !!!
Un camion a intrat in multime la o parada din New Orleans. "Trupurile zburau pur si simplu pe capota masinii"
Recomandari