Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii

De fiecare data cand este surprinsa intr-o altfel de tinuta decat a obisnuit pe toata lumea, fotografii o pozeaza din toate unghiurile si sunt atenti la fiecare miscare pe care Ducesa o face. Una dintre aparitiile lui Kate Middleton le-a oferit, cu siguranta, un motiv sa ii faca mii de fotografii.
Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii

Una dintre cele mai urmarite aparitii ale lui Kate Middleton a fost cea cand a aparut imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati, in care nu oricine s-ar putea imbraca, iar fotografii au surprins momentul.

Mama a doi copii, Kate Middleton este posesoarea unei corp aproape perfect. Ducesa a arata excelent, indiferent de tinuta pe care o poarta, iar fiecare aparitie mai indrazneata a lui Kate este pe placul celor care o indragesc, in special pentru are grija sa nu exagereze niciodata, cu nimic.

Este adesea laudata pentru ca poarta haine accesibile ca pret sau ca imbraca de mai multe ori aceleasi tinute, insa unele publicatii i-au analizat tinutele si au ajuns la concluzia ca, in ultimul an, garderoba de eveniment a Ducesei ajunge si la pretul de 200 000 de euro.

Kate a mai fost surprinsa in jeansi skinny atunci cand a participat un maranton londonez, organizat in scopuri caritabile, iar de data aceasta, Ducesa si Printul William au vizitat RAF Wittering, din Peterborough, unde au participat la o sesiune de antrenamente.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Ducesa de Cambridge, in cei mai mulati pantaloni. Cum a aparut Kate Middleton si ce au surprins fotografii
  • /
column (2017-03-12 12:39:40)
niste trantori pe care colonia marea tuciurie ii pupuci in cuuur mai tot timpul niste trantori care mananca banii betivanilor de englejoi ha ha ha
Zat (2017-03-02 18:55:19)
Pai ce grija are si aceasta "nimeni" care printr-un noroc chior a ajuns "cineva"... Toaca intr-o veselie milioane de lire sterline, are pretentii si gusturi exorbitante, ca doar nu munceste ea sa faca banii. Daca abia terminase liceul cand ducelui i-au sclipit ochii (si nu numai) cand a vazut-o mai mult despuiata decat imbracata, normal ca habar n-are cum se castiga painea. N-a muncit nici 5 minute in viata. Huzur, lux, extravagante, tocat milioane de lire sterline, slugi, majordomi, bodyguarzi, bone, cameriste, menajere, secretari, etc., astea sunt "grijile" ei. Toti ii sufla si-o pupa non-stop in partea dorsala, aer cald cand e frig afara si rece cand e cald afara. Se-aude ca daca ar fi dupa ea ar umbla topless in tanga, asa de "distinsa" este. O usuratica din suburbii, cu vocabular suburban, necizelata, netesalata, needucata, tampa, ajunsa mare ''scula". Ca multe altele.
Dolph Lundgren (2017-02-24 03:02:19)
O CU.RVA ! Iti arati piz.da si cu.rul prin pantaloni precum CENTURISTELE !!!
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari