E din ce in ce mai slaba. Cum arata Natalia Oreiro la 39 de ani. Cele mai recente imagini publicata de vedeta

Natalia Oreiro va ramane in istoria showbiz-ului drept principala rivala a Thaliei si actrita care a facut furori in "Inger Salbatic". Cu un look emblematic in anii '90, actrita a ajuns greu de recunoscut acum.
E din ce in ce mai slaba. Cum arata Natalia Oreiro la 39 de ani. Cele mai recente imagini publicata de vedeta

Nataliei Oreiro a fost la inaugurarea noului sau atelier de haine, "Las Oreiro".  La 39 de ani, ea a revenit spectaculos in viata mondena dupa perioda in care s-a retras pentru a se dedica familiei si fiului ei in varsta de 4 ani.

Fanii nu au putut sa nu observe insa slabirea dramatica a Nataliei, care spune ca schimbarea de look se datoreaza in mare parte alimentatiei pe care a adoptat-o in ultimii 15 ani.

E vegetariana, dar cu toate astea nu traiesti dupa reguli extraordinar de stricte: "Daca merg la o petrecere, ma adaptez. Nu mananc carne, dar mananc restul. Ador pizza si cartofii si daca exista ceva de la care nu ma pot abtine e cioocolata", a dezvaluit actrita pentru "Hola". 

Ca sa filmeze pentru noua telenovela, actrita a trebuit sa scape de cate kilograme asa ca a renuntat pentru o vreme la produse ce contin faina si ciocolata, iar alaturi de antrenorul ei personal, Martin Venturino, a reusit sa slabeasca 5 kilograme.

Natalia Oreiro a revenit in lumea telenovelelor cu un proiect Telefe numit "Entre Caníbales". Ea interpreteaza rolul unei femei care cauta razbunarea dupa ce a fost victima a numeroase abuzuri ani de zile.

Desigur, cel mai reprezentaiv rol al sau continua sa fie cel din "Inger salbatic", unde a interpretat-o pe Milagros, o fata orfana, baietoasa, care traieste o minunata poveste de iubire cu un tanar bogatas si descopera pana la final ca este mostenitoarea unei averi considerabile.

Dăncilă confirmă că Guvernul a adoptat memorandumul privind Ambasada României din Israel. Ce îi transmite lui Iohannis
Recomandari