E din ce in ce mai slaba. Cum arata Natalia Oreiro la 39 de ani. Cele mai recente imagini publicata de vedeta

Natalia Oreiro va ramane in istoria showbiz-ului drept principala rivala a Thaliei si actrita care a facut furori in "Inger Salbatic". Cu un look emblematic in anii '90, actrita a ajuns greu de recunoscut acum.
E din ce in ce mai slaba. Cum arata Natalia Oreiro la 39 de ani. Cele mai recente imagini publicata de vedeta

Nataliei Oreiro a fost la inaugurarea noului sau atelier de haine, "Las Oreiro".  La 39 de ani, ea a revenit spectaculos in viata mondena dupa perioda in care s-a retras pentru a se dedica familiei si fiului ei in varsta de 4 ani.

Fanii nu au putut sa nu observe insa slabirea dramatica a Nataliei, care spune ca schimbarea de look se datoreaza in mare parte alimentatiei pe care a adoptat-o in ultimii 15 ani.

E vegetariana, dar cu toate astea nu traiesti dupa reguli extraordinar de stricte: "Daca merg la o petrecere, ma adaptez. Nu mananc carne, dar mananc restul. Ador pizza si cartofii si daca exista ceva de la care nu ma pot abtine e cioocolata", a dezvaluit actrita pentru "Hola". 

Ca sa filmeze pentru noua telenovela, actrita a trebuit sa scape de cate kilograme asa ca a renuntat pentru o vreme la produse ce contin faina si ciocolata, iar alaturi de antrenorul ei personal, Martin Venturino, a reusit sa slabeasca 5 kilograme.

Natalia Oreiro a revenit in lumea telenovelelor cu un proiect Telefe numit "Entre Caníbales". Ea interpreteaza rolul unei femei care cauta razbunarea dupa ce a fost victima a numeroase abuzuri ani de zile.

Desigur, cel mai reprezentaiv rol al sau continua sa fie cel din "Inger salbatic", unde a interpretat-o pe Milagros, o fata orfana, baietoasa, care traieste o minunata poveste de iubire cu un tanar bogatas si descopera pana la final ca este mostenitoarea unei averi considerabile.

Leul atinge un nou minim istoric față de euro. Moneda unică depășește pentru prima dată pragul de 4,66 lei la BNR
Recomandari