Ea e femeia pe care trebuie sa fii cu ochii in 2016. Motivul pentru care isi face cele mai multe selfie-uri de la spate!

O cheama Jen Selter si le-a detronat pe Michelle Lewin si Jennifer Nicole Lee in topul celor mai populare practicante de fitness. Este urmarita de peste 8 milioane de oameni pe Instagram si a ajuns celebra datorita posteriorului ei, pentru care nu are rivala la Hollywood.

Jen are numai 22 de ani si este o impatimita a fitnessului, iar lucrul acesta este cat se poate de vizibil pe trupul ei perfect.

#happyhumpday @squatspo

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

Quick strike a pose!

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

Desi are un decolteu sexy, un abdomen plin de patratele si niste picioare perfect tonifiate, posteriorul este cel care i-a asigurat celebritatea in mediul online.

Fitness is not about being better than someone else. It's about being better than you used to be.

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

Face cate 500 de abdomene la fiecare sesiune de antrenament si merge pe jos cate 4 kilometri pentru o conditie fizica de invidiat.

Favorite IG for that booty motivation?? @squatspo @squatspo

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

CLICK pe sageata din dreapta pentru a continua articolul. Vezi cum arata la fata!

Viogo (2016-01-26 15:46:53)
Oferta - Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: -cunostinte minime PC -necesar calculator -conexiune internet -varsta minima 18 ani -rabdare –seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti email la: viogobooks8863**********
Recomandari