Ea e femeia pe care trebuie sa fii cu ochii in 2016. Motivul pentru care isi face cele mai multe selfie-uri de la spate!

O cheama Jen Selter si le-a detronat pe Michelle Lewin si Jennifer Nicole Lee in topul celor mai populare practicante de fitness. Este urmarita de peste 8 milioane de oameni pe Instagram si a ajuns celebra datorita posteriorului ei, pentru care nu are rivala la Hollywood.

Denumita pe internet "Regina selfie-urilor de la spate", Jen acorda o atentie deosebita exercitiilor pentru zona fesiera. Selfie-urile cu zona posterioara au chiar si un nume - "belfies" :)

Jen si-a depasit statutul de "vedeta Instagram" si a aparut si intr-un pictorial fashion in revista Vanity Fair.

I’m in love with the coco

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

Cum a inceput totul? "Am postat cateva imagini cu mine la sala si am primit foarte multe like-uri", spune Jen, care a primit un like chiar si de la Rihanna.

Are your fitness resolutions for New Year's still intact?! ????

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

In ciuda faptului care are milioane de fani, Jen marturiseste ca oamenii ii spun zilnic ca este "prea slaba si urata".

Viogo (2016-01-26 15:46:53)
Oferta - Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: -cunostinte minime PC -necesar calculator -conexiune internet -varsta minima 18 ani -rabdare –seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti email la: viogobooks8863**********
Recomandari