Ea este femeia de peste 50 de ani cu cel mai sexy corp. Cum arata cea care a detronat-o pe Halle Berry in topul din UK

A trecut de varsta de 50 de ani, dar arata incredibil, iar acest lucru nu a trecut neobservat de o multime de persoane. Asa se face ca frumoasa Carol Volderam, prezentatoare TV in Marea Britanie, le-a detronat pe Halle Berry si Liz Hurley in topul femeilor de peste 50 de ani, cu cel mai sexy corp in bikini.
Ea este femeia de peste 50 de ani cu cel mai sexy corp. Cum arata cea care a detronat-o pe Halle Berry in topul din UK

Dupa participarea la show-ul "I'm a Celebrity… Get Me Out Of Here", Carol a castigat o multime de fani, in ciuda faptului ca fizicul sau nu se incadreaza complet in tiparele de frumusete din lumea celebritatilor. Asa se face ca publicul din UK  a clasat-o pe frumoasa prezentatoare in varsta de 56 de ani in topul preferintelor, atunci cand vine vorba de "corpul ideal pentru plaja", scriu cei de la Daily Mail.

Pe locul 2 se afla Halle Berry, in varsta de 50 de ani, urmata de Helen Mirren si Goldie Hawn, ambele in varsta de 71 de ani, in timp ce in continuarea listei s-au aflat o multime de femei admirate in intreaga lume, printre care si Sharon Stone, Elle McPherson, Christine Brinkley, Jane Seymour si Bo Derek.

"Viata femeilor de o anumita varsta este complet diferita de cea a mamelor noastre. Suntem parte dintr-o generatie pioniera a evolutiei rolului femeii: impingem barierele in caminul nostru, in familie, in cariera.", a povestit Carol pentru cei de la Femail.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

 

FULLSCREEN
A fost desemnata femeia de peste 50 cu cel mai sexy corp. Cum arata cea care a detronat-o pe Halle Berry in topul din UK
  • /
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari