Ea urma sa fie sotia lui Paul Walker. Cum arata iubita regretatului actor din “Fast and Furious”

Paul Walker a fost un actor discret, ce nu si-a expus viata personala in fata camerelor de filmat si si-a trait in tacere povestea de dragoste cu iubita lui. Vezi cum arata femeia care i-a cucerit inima actorului si care i-a fost alaturi in ultimii sapte ani din viata.
Ea urma sa fie sotia lui Paul Walker. Cum arata iubita regretatului actor din  Fast and Furious

Celebrul actor Paul Walker si-a pierdut viata sambata, intr-un teribil accident de masina din California, in timp ce participa la un eveniment caritabil, alaturi de bunul sau prieten Roger Rodas. Cei doi se aflau la bordul unei masini sport cu multi cai putere, cand soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de un stalp si a luat foc.

In varsta de 40 de ani, actorul Paul Walker nu a mai putut fi salvat, medicii declarandu-l decedat. Vestea ca starul din “Fast and Furious” si-a pierdut viata intr-un accident de masina a venit ca o lovitura atat pentru colegii de breasla, cat si pentru familia lui.

Actorul a lasat in urma o fiica in varsta de 15 ani, care se mutase de curand din Hawaii in California, tocmai pentru a fi cat mai mult timp alaturi de el, dar si pe logodnica lui, cu care avea o relatie de aproximativ 7 ani.

Jasmine Pilchard Gosnell, iubita regretatului actor, alaturi de care acesta a fost surprins in repetate randuri de paparazzi, are 23 de ani si este studenta la o universitate din California. 

Rudele ei au declarat pentru diverse publicatii online ca tanara este distrusa de pierderea partenerului ei de viata si ca toata lumea o sustine si incearca sa o ajute sa depaseasca momentul critic din viata ei.


 

FULLSCREEN
Ea urma sa fie sotia lui Paul Walker. Cum arata iubita regretatului actor din “Fast and Furious”
  • /
Recomandari