El e cunoscut in intreaga lume, dar pe ea o stiu putini. Cum arata Jinkee, sotia lui Manny Pacquiao

A boxat Meciul Secolului cu Floyd Mayweather in 2015 si este unul dintre cei mai cunoscuti pugilisti din intreaga lume. Putini stiu insa lucruri despre viata lui personala.
El e cunoscut in intreaga lume, dar pe ea o stiu putini. Cum arata Jinkee, sotia lui Manny Pacquiao

Manny Pacquiao este casatorit din anul 2000 cu Jinkee Jamora si are cinci copii impreuna cu ea: Emmanuel Jr. (Jimuel), Michael Stephen, Mary Divine Grace, Queen Elizabeth si Israel.  

Jinkee are 37 de ani si, spre surprinderea multora, nu este sotia tipica de sportiv de performanta. Ea este extrem de implicata in probleme sociale si politice din Filipine, detinand chiar functia de vice-guvernator in Sarangani, o provincie din insula Mindanao, din sudul tarii.

Prin prisma slujbei ei, Jinkee dezvolta programe prin care ii ajuta pe cei nevoiasi. Initial, cand l-a cunoscut pe sportiv, ea lucra in consultanta si oferea sfaturi de frumusete clientelor care ii solicitau serviciile. Ulterior, s-a inscris in partidul politic United Nationalist Alliance si a candidat pentru functia pe care o detine acum.

Folosindu-se de celebritatea si succesul sotului, ea incearca sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta anumite categorii sociale din Filipine, reusind sa aiba succes prin initiativele pe care le are.

FULLSCREEN
El e cunoscut in intreaga lume, dar pe ea o stiu putini. Cum arata Jinkee, sotia lui Manny Pacquiao
  • /
valyncea (2016-01-20 14:11:44)
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: valyncea**********
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari