El este cel care o "saruta" pe Miley acum. Cine i-a fost alaturi cantaretei in prima zi de Craciun si a facut-o sa spuna "Sunt fericita"

Despre viata ei profesionala si relatiile amoroase se zvonesc multe. Chiar daca anul acesta a rupt logodna cu Liam Hemsworth si a primit milioane de critici pentru felul in care se comporta pe scena insa, Miley a vrut sa demonstreze ca pe cont propriu ii este cel mai bine si ca e foarte multumita de evolutia sa.
El este cel care o  saruta  pe Miley acum. Cine i-a fost alaturi cantaretei in prima zi de Craciun si a facut-o sa spuna  Sunt fericita

Astfel, in plina sarbatoare, ea a postat pe retelele de socializare o imagine cu singurul care a avut voie sa ii dea un pupic de Craciun si sa o copleseasca pur si simplu cu afectiunea sa: cainele ei, care a insotit-o la petrecerea de Craciun organizata de familia Cyrus.

Miley si-a dorit sa demonstreze inca o data ca nu are nevoie de un barbat ca sa fie fericita si si-a canalizat toata atentia asupra rudelor si a animalelor de companie pe care le iubeste atat de mult. Ea a vrut sa dea de inteles ca in mijlocul intregii nebunii si al zvonurilor potrivit carora ar avea o relatie cu Kellan Lutz, doar familia este cea care o copleseste cu afectiune.

Fosta vedeta Disney isi confirma declaratiile facute in presa in ultima vreme si afirma inca o data ca singura relatie pe care o are in acest moment este cu muzica ei.

"Am reusit sa inving teama de a fi singura. Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare", a spus Miley. 

FULLSCREEN
El este cel care o saruta pe Miley acum. Cine i-a fost alaturi cantaretei in prima zi de Craciun si a facut-o sa spuna "Sunt fericita"
  • /

Hărţile războiului din PSD. De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea
Recomandari