Fanii Rihannei, uluiti. Iubitul miliardar ascundea un secret. Ce s-a aflat acum despre barbat

La multe luni de la ultima sa relatie (cu Drake), Rihanna pare sa isi fi gasit sortitul. Si nu pe oricine. Dupa ce au fost pozati extrem de pasionali, in piscina, presa internationala a facut tot posibilul sa afle cine este brunetul barbos care i-a luat mintile cantaretei. Asa se face ca inca mai ies la iveala si acum informatii despre barbatul misterios. 
Fanii Rihannei, uluiti. Iubitul miliardar ascundea un secret. Ce s-a aflat acum despre barbat

Hassan Jameel este vicepresedintele afacerii pe care familia sa o detine, Abdul Latif Jameel fiind una dintre cele mai mari companii din lume. In plus, ei detin si o liga de fotbal sin Arabia Suadita, numita Liga Jameel.

Surse ale diferitelor publicatii internationale spun ca mulatra ar fi indragostita pana peste cap de barbatul care, in trecut, ar fi incercat sa o cucereasca pe Naomi Campbell. Numarul 12 in lista celor mai bogate familii arabe, in topul Forbes Middle East, Hassan si familia lui detin drepturile de comercializare a masinilor Toyota, inca in 1955 si au o avere estimata la 1.5 miliarde de dolari. Indragostiti au fost pozati si la plecarea din vila luxoasa pe care si-o inchiriasera, iar atat Riri cat si noul sau iubit pareau sa radieze de fericire.

 
Se pare ca Hassan Jammel a fost casatorit inainte de a intra intr-o serie de cuceriri printre celebritati, iar asta nu ar fi pe placul tuturor fanilor mulatrei.
 
Barbatul a fost casatorit cu evaluatoarea de arta Lina Lazzar, insa relatia s-a incheiat si ambii au trecut mai departe.

"Relatia asta este pe bune. Rihanna le-a spus prietenilor sai ca este indragostita de el si pare complet cucerita. Au petrecut mult timp impreuna, departe de ochii iscoditori si sunt foarte seriosi. Chiar se bucura de companie reciproca", a mai povestit o sursa a celor de la Daily Mail, in timp ce noi asteptam cu nerabdare o confimare oficiala a relatiei. 

FULLSCREEN
Fanii Rihannei, uluiti. Iubitul miliardar ascundea un secret. Ce s-a aflat acum despre barbat
  • /
Recomandari