Fosta actrita din Baywatch, de nerecunoscut dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice

Actrita si modelul american Donna D'Errico a jucat-o pe Donna timp de 2 ani in Baywatch, iar in ultima vreme devenise disperata sa-si recapete silueta care a facut-o celebra. 
Fosta actrita din Baywatch, de nerecunoscut dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice

In varsta de 49 de ani, blonda tine mortis sa se impotriveasca imbatranirii. Asa ca a facut tot cee ce i-a stat in putinta pentru a mai pacali putin timpul. Donna din Baywatch si-a facut aparitia intr-o rochie alba mulata, iar toata lumea i-a remarcat silueta perfecta, cu care a frant multe inimi in tinerete. 


In urma cu o luna, ziarele de pe Ocean au scris ca actrita a trecut printr-o serie de operatii estetice. Si-a facut liposuctie, abdomenoplastie, lifting pentru brate, lifting fesier si multe altele. "Interventia dureaza foarte mult timp. Am emotii. Mi-e teama ca nu ma voi trezi. Ca mi se va opri inima!", declara ea in urma cu cateva saptamani pentru Radaronline.

In aprilie, ea a imbracat din nou faimosul costum de baie care i-a adus celebritatea si a atras admiratia barbatilor de pretudindeni. 

FULLSCREEN
Fosta actrita din Baywatch, de nerecunoscut dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice
  • /
pop victor (2017-06-26 20:37:56)
Noi scriem comentarii pt ,, ziaristi,, ei scriu articole obisnuite dar cu titluri foarte tipátoare menite sá facá prizá la cititori de obicei lasá de dorit .In ciuda faptului, zilnic continutul e la fel cu titluri VERY STRONG si povestea se repetá PÁCAT
Daniel (2017-06-24 21:05:39)
Ziaristii retardati lovesc din nou!..))
ANTIPROSTIE (2017-06-24 18:58:24)
ASA E!!!!!!!!!!!! E DE NERECUOSCUT!INAINTE ERA NEAGRA SI CUPARUL CRET!
Dragnea susţine că politicile PSD nu sunt cauza inflaţiei, ci o "acţiune coordonată" a BNR, preşedintelui şi firmelor străine
Recomandari