Fosta iubita a lui 50 Cent, vacanta romantica alaturi de un alt cantaret celebru. Cu cine s-a cuplat Daphne Joy

De cateva saptamani au aparut speculatii cu privire la o relatie intre Jason Derulo si Daphne Joy, fosta iubita a lui 50 Cent.
Fosta iubita a lui 50 Cent, vacanta romantica alaturi de un alt cantaret celebru. Cu cine s-a cuplat Daphne Joy

Cele mai recente fotografii publicate pe retelele de socializare, dar si aparitia celor doi de la sfarsitul saptamanii pe o plaja din Miami nu fac decat sa intareasca aceasta idee.

Imbracata intr-un costum de baie nude, format din doua piese, modelul de 28 de ani a atras toate privirile pe plaja din Miami, unde a petrecut o zi romantica alaturi de Jason Derulo.

Cei doi s-au distrat de minune, au profitat de vacanta si vremea extraordinara si au petrecut impreuna timp de calitate in noua postura in care se afla. 

In urma cu cateva zile, fosta iubita a lui 50 Cent a postat un clip pe contul de Snapchat, in care aparea alaturi de Jason Derulo in timp ce ieseau dintr-un club din Miami, tinandu-se de mana. 

Jason Derulo si Daphne Joy au petrecut noaptea dintre ani impreuna, dovada si imaginea postata de vedeta pe contul de Instagram.

 

Happy New Year baby @jasonderulo

A photo posted by Daphne Joy (@daphnejoy) on

FULLSCREEN
Fosta iubita a lui 50 Cent, vacanta romantica alaturi de un alt cantaret celebru. Cu cine s-a cuplat Daphne Joy
  • /
shd (2016-01-05 20:25:13)
once you go black you'll never go back
eva (2016-01-05 17:25:37)
Dragoste cu patru femei. Roman erotic, interzis minorilor și cardiacilor Autor: Claudiu Neacșu Acesta este un roman care se citeşte cu sufletul la gură şi care înfăţişează cele mai neaşteptate manifestări ale dragostei dintre bărbaţi şi femei, mai ales sub aspectul său erotic. Vei lua parte la scene şocante şi răsturnări surprinzătoare de situaţie. Şi ai prilejul să te vindeci de gelozie – sau să-i dai perechii tale cartea spre lectură, ca s-o vindeci pe ea de gelozie. Oricum ar fi, nu ai vrea ca partenerul sau partenera ta să citească acest roman înainte de a-l citi tu! *******/Books/BookDetails?p_book_id=169&p_book_title=Dragoste%20cu%20patru%20femei.%20Roman%20erotic%2C%20interzis%20minorilor%20%C8%99i%20cardiacilor
elena (2016-01-05 15:42:25)
Castiguri la cheie! Cautam oameni foarte seriosi, interesati sa lucreze online la domiciliu, intr-un program foarte serios si de viitor, extins acum in toata tara. Trebuie sa aveti calculator si conexiune la internet. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet si de lucru cu documente word si pdf. Cereti imediat informatii mai multe la adresa de email: elenusca_g**********
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari