Frantuzoaica "Wonder Woman" isi arata trupul perfect la plaja. Cum arata in bikini modelul cu dimenisiuni impresionante

O cheama Tao Wickrath si in ultimele saptamani este vanata constant de paparazzi, oriunde s-ar afla. Fie ca a iesit la o sesiune de shopping sau ca isi broneaza formele voluptoase, frantuzoaica poreclita "Wonder Woman" atrage atentia cu formele sale apetisante.
Frantuzoaica  Wonder Woman  isi arata trupul perfect la plaja. Cum arata in bikini modelul cu dimenisiuni impresionante

Se spune despre ea ca este combinatia ideala intre vedeta cu cel mai apetisant posterior - Jennifer Lopez - si cea cu cel mai sexy bust natural - Emily Ratajkowski. Tao Wickrath a dovedit ca sta excelent la ambele capitole.

De data aceasta paparazzii au surprins-o la piscina unui hotel de cinci stele din Las Vegas si au fotografiat-o din toate unghiurile. 

Unele persoane spun despre ea ca ar avea trupul perfect pentru "Wonder Woman" si ca asa ar fi trebuit sa arate actrita israeliana Gal Gadot, in productia cinematografica.

Picioare lungi, bust generos si posterior care se ia intrecere cu cel al divei J. Lo, alaturate unui chip seducator si bronzat. Toate acestea o definesc pe frumoasa Tao, care nu trebuie sa depuna vreun efort pentru a arata de milioane.


FULLSCREEN
Frantuzoaica "Wonder Woman" isi arata trupul perfect la plaja. Cum arata in bikini modelul cu dimenisiuni impresionante
  • /
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari