Gianluca Vacchi a ajuns in Romania si face furori prin cluburile de fite. Italianul excentric, DJ in Bucuresti

Gianluca Vacchi a venit sa ii distreze pe romani, iar clubul in care a facut pe DJ-ul a fost plin ochi. Italianul devenit celebru datorita unor postari pe Instagram a adunat o multime de fani din toate colturile lumii, iar acum isi incanta si fanii de la noi din tara.
Gianluca Vacchi a ajuns in Romania si face furori prin cluburile de fite. Italianul excentric, DJ in Bucuresti

Viata de milionar excentric l-a facut celebru pe Gianluca Vacchi, iar fotografiile sale sunt urmarite acum de peste 9 000 000 de oameni. Cand nu danseaza in clipurile care i-au adus faima pe internet, barbatul duce o viata ca in filme.

Milionarul isi etaleaza adesea corpul super lucrat si nu se da in laturi de la a posta imagini de la plaja. Exista si momente in care Gianluca si iubita lui, Giorgia, cu 18 ani mai tanara decat el, vor sa fie discreti si sa se comporte ca un cuplu obisnuit, insa paparazzi sunt mereu pe urmele lor.

Italianul are o multime de admiratoare, iar vizita lui in Romania deja apare pe o multime de conturi de socializare, numeroase tinere, dar nu numai, dorind sa faca fotografii cu el. Plin de buna dispozitie pe care o afiseaza mereu, barbatul de 49 de ani pare sa nu fi refuzat nimic nimanui. :) 
 


Cancan.ro
a filmat si fotografiat venirea lui Gianluca in Romania, dar si petrecerea la care a participat, in calitate de DJ, intr-un club din Bucuresti. Vezi imaginile pe Cancan.ro.
 FULLSCREEN
Gianluca ajuns in Romania si face furori prin cluburile de fite. Italianul excentric, DJ in Bucuresti
  • /
Recomandari