Imaginea care a stranit mii de controverse. Ce se vede intr-o poza in bikini cu acest model si ce i-a intrigat pe fani

Shanina Shaik este unul dintre cele mai hot modele ale momentului. Este o prezenta constanta in show-urile Victoria's Secret si in revistele de fashion. Aflata in vacanta in tara sa natala, Australia, Shanina a postat cateva poze sexy de la plaja.

???????? #treehugger

A photo posted by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Una dintre imagini a creat insa isterie pe internet. "Ce e cu gaura aia in piciorul ei?", au intrebat fanii dupa ce au analizat indelung fotografia. "Arata ciudat, zici ca ii lipsesc niste oase", au comentat admiratorii.

ANYONE?????????????????? #australia #nouber

A photo posted by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Nu este decat o iluzie optica, dupa cum se poate observa in alte imagini cu Shanina in costum de baie. Click pe sageata din dreapta ca sa le vezi.

anuta (2016-03-13 17:06:42)
Cautam colaboratori pentru a posta anunturi pe diverse site-uri despre vanzarea unor carti. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa de mail: simon_anuta**********
Recomandari