Isi iubeste la nebunie sotia. Channing Tatum, declaratie de dragoste adorabila pentru Jenna Dewan, pe Instagram

S-a laudat intotdeauna cu sotia lui superba, iar in urma cu putin timp i-a declarat inca o data dragostea pe Instagram. Channing Tatum le-a topit pe fane cand a scris un mesaj adorabil pentru Jenna Dewan Tatum.
Isi iubeste la nebunie sotia. Channing Tatum, declaratie de dragoste adorabila pentru Jenna Dewan, pe Instagram

"E greu sa nu surprinzi o poza frumoasa cu aceasta creatura magica. Totusi, cred ca acest cadru este special", a scris actorul in descrierea unei imagini in care Jenna sta pe bancheta din spate a unei masini, privind nostalgic in zare.

Intr-o alta imagine la fel de artistica, Channing si-a surprins jumatatea imbracata intr-o camasa din denim: "Daca nu ar fi fost ea, nu mi-as fi gasit niciodata calea; cu atat mai putin nu as fi ramas pe drumul cel bun. Probabil ca as fi ajuns sa conduc un camion plin de dinamita si as fi cantat muzica country, in drum spre Georgia", a scris starul din 'Macig Mike".

 

It's not hard to take a beautiful picture of this magical creature. But I thought this one was special. #leicaQ

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on


"Luminii mele. Te iubesc", a incheiat el, topindu-le pe doamnele si domnisoarele care ii urmaresc cu religiozitate contul de Instagram.


Jenna Dewan si Channing Tatum au sarbatorit pe 11 iunie 2015, cei doi au sarbatorit sase ani de casatorie, ei cunoscandu-se in urma cu sapte ani, pe platourile de filmare ale filmului Step Up, unde au interpretat rolurile lui Tyler si Nora. Ei au o fetita impreuna, Everly, care le-a mostenit frumusetea, dar si talentul.

Coșmarul bucureștenilor care s-au trezit cu un bloc în fața blocului. Sentințe definitive, emise în zadar
Recomandari