Kate Middleton, ravasitoare la Paris. Cum arata rochia ei superba, demna de Premiile Oscar

Printul William si Kate Middleton a fost in weekend intr-o vizita oficiala la Paris, cu doar cateva luni inainte de implinirea a 20 de ani de la moartea printesei Diana, decedata in urma unui accident de automobil ce a avut loc in capitala franceza pe 31 august 1997. 
Kate Middleton, ravasitoare la Paris. Cum arata rochia ei superba, demna de Premiile Oscar

In timpul evenimentelor oficiale, Kate Middleton i-a fermecat pe francezi cu tinutele sale, in special rochia de gala purtata la un dineu oficial. Ducesa a purtat la evenimentul de la resedinta ambasadorului Marii Britanii la Paris o rochie fermecatoare creata de designerul in valoare de 3700 de euro.

In timpul vizitei la Paris, Kate Middleton a schimbat mai multe tinute, preferata noastra fiind rochia neagra, care ii pune perfect in valoare silueta supla. 

Printul William si sotia lui au mers si pe Stade de France, unde au asistat la meciul de rugby dintre Franta si Tara Galilor, in inchiderea Turneului celor Sase Natiuni. In imaginile realizate in apropierea Turnului Eiffel, Kate este  superba intr-un outfit Chanel.

Cuplul princiar britanic a lansat, cu aceasta ocazie, o initiativa franco-britanica, denumita ”Les voisins” (”Vecinii”), cu scopul de a intari relatiile dintre cele doua tari, intr-o perioada in care britanicii se pregatesc sa declanseze procesul de retragere a lor din Uniunea Europeana.

Inainte de a pleca in Franta, Kate si William au participat in Marea Britanie la festivitatile de St. Patrick's Day.


FULLSCREEN
Kate Middleton, ravasitoare la Paris. Cum arata rochia ei superba, demna de Premiile Oscar
  • /
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari