Kim Kardashian sau...nu? Faceti cunostinta cu tanara care CHIAR seamana perfect cu vedeta. Nimeni nu le poate deosebi

Internetul e plin de tinere care o copiaza pe Kim Kardashian, se imbraca si se machiaza ca ea... sau chiar isi fac operatii estetice pentru a ajunge sa arate ca vedeta lor preferata. Sonia Ali este o tanara din Marea Britanie care apare in tutorialele de machiaj realizate de sora sa, make up artistul Fyza Ali.
Kim Kardashian sau...nu? Faceti cunostinta cu tanara care CHIAR seamana perfect cu vedeta. Nimeni nu le poate deosebi

Sonia Ali pare sora geamana a lui Kim Kardashian. Insa, spre deosebire de alte "sosii" are vedetei de reality show ea chiar nu se straduieste sa semene cu ea :) Nu face nimic special, pur si simplu asemanarea fizica este uluitoare.

Tanara de origine britanica locuieste in Dubai si are deja o multime de fani pe Instagram. "Eu si sora mea suntem mari fane ale machiajului lui Kim Kardashian. Lui Fyza ii place sa recreeze look-ul celebritatilor si m-a folosit si pe mine ca model de cateva ori", a spus Sonia.

"In ceea ce priveste hainele, nu prea ma inspir din stilul ei vestimentar pentru ca avem conformatii diferite. Cateva branduri ne-au trimis outfituri asemanatoare cu ale lui Kim ca sa le facem reclama, insa nu am acceptat decat foarte putine din ele", spune Sonia.

Adrian (2016-02-10 18:38:37)
De atitudinea pe care o ai fata de viata depinde atitudinea pe care viata o va avea fata de tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email orasanu_adi2000**********
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
Recomandari