Kristen Stewart este distrusa. Iubitul ei a luat o decizie care le poate pune in pericol relatia

Relatia lui Kristen Stewart si Robert Pattinson trebuie sa depaseasca o noua proba, cel care complica situatia fiind, de data aceasta, protagonistul seriei Twilight.
Kristen Stewart este distrusa. Iubitul ei a luat o decizie care le poate pune in pericol relatia

Nesigur de sentimentele lui, ale iubitei lui si de relatia lor, Robert Pattinson i-a cerut lui Kristen Stewart sa se desparta dupa premiera ultimei parti a francizei cu vampiri.

Separarea nu va fi definitiva, potrivit revistei Heat, actorul cerandu-i lui Stewart o pauza de trei luni, perioada in care el filmeaza in Australia pentru urmatorul proiect in care va fi implicat, The Rover.

Cele 10 porunci pentru un cuplu fericit. Care sunt regulile pe care trebuie sa le stie orice parinte

Prevazator, Robert vrea sa o puna la incercare pe Kristen si totodata sa se asigure ca nu i se mai pun inca o data coarne, motiv pentru care a cerut acest time-out in care va profita de ocazie si isi va pune in ordine gandurile si sentimentele.

"Decizia pe care a luat-o a distrus-o pur si simplu pe Kristen. Chiar daca s-au impacat, el se simte inca ranit si crede ca distanta il va ajuta sa treaca peste resentimente. Da, este o decizie riscanta, dar Rob nu mai este dispus sa faca scarificii pe plan personal sau profesional din cauza iubitei lui", a spus o sursa din anturajul celor doi pentru Heat.

Invitata intr-o emisiune, Kristen a refuzat sa comenteze subiectul si a sustinut ca nu va face decat sa ii lase pe carcotasi sa traga concluzii pe cont propriu despre relatia ei, asa cum fac intotdeauna.

Tu ce parere ai? Nu e cam bizar ca cei doi se despart fix dupa marea lansare a francizei? Sa fie impacarea doar o miscare de PR?

Studiu: 40% din terenurile agricole din România aparțin străinilor. Zonele cu vânzări masive
Recomandari