Kylie Jenner, desen misterios pe piele. Unde si ce si-a tatuat mezina familiei Kardashian-Jenner

Inainte de venirea noului an, Kylie, mezina familiei Kardashian-Jenner, a tinut sa-si faca un nou tatuaj. Desenul i-a intrigat pe admiratori si critici, care se intreaba ce semnfica, de fapt, modelul ales de adolescenta.
Kylie Jenner, desen misterios pe piele. Unde si ce si-a tatuat mezina familiei Kardashian-Jenner

Tanara in varsta de 18 ani si-a prezentat tatuajul pe contul personal de Instagram printr-o imagine care ii surprinde soldul si posteriorul. Ea le-a spus admiratorilor ca are un model batut in cerneala rosie de artistul Bang Bang, dar nu a explicat de ce a facut aceasta alegere.

Kylie si-a scris cuvantul "sanity" in varianta fonetica, ceea ce i-a pus pe ganduri pe fani. Adolescenta este o mare sustinatoare a campaniilor anti-hartuire si a povestit ca in copilarie a fost victima violentei verbale. De aceea, multi se intreaba daca experientele au afectat-o sau daca tatuajul reprezinta pur si simplu o aducere amintere a faptului ca trebuie sa nu se lase afectata de ceea ce spun cei din jur.

 

All red. @bangbangnyc

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Tatuajul ei vine in completarea unui alt model pe care l-a facut recent, o mica inima in zona cotului.

Kylie si-a desenat simbolurile pe piele in New York, iar alaturi de ea a fost iubitul cu opt ani mai in varsta. Adolescenta ar mai avea desene permanente pe incheietura si coaste, pe care si le-a facut cand era mai mica.

Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari