Machiajul care i-a pus in valoare buzele superbe. Cum a impresionat Demi Lovato la un eveniment monden

Fosta vedeta Disney si-a impresionat admiratorii. Demi a marcat o aparitie de senzatie alaturi de Nick Jonas si a demonstrat ca stilul ei se imbunatateste pe masura ce trece timpul.

Cu ochelari "de tocilara", o bustiera neagra, camasa de tip military si o fusta din piele cu talie inalta, Demi Lovato s-a transformat in vedeta zilei la prezentarea turneului Honda. Artista de 23 de ani a stralucit si a acaparat atentia fotografilor prezenti la eveniment, semn ca stie ce alegeri de stil sa faca pentru a nu-i lasa indiferenti.

Cu toate ca tinuta aleasa de fosta vedeta Disney a fost cu adevarat spectaculoasa, ceea ce a atras si mai tare atentia a fost machiajul cool ales de artista. Demi si-a conturat buzele si a optat pentru un ruj nude intens, care i-a pus in valoare trasaturile.

Cu putin blush in tonuri de bronz in obraji, artista le-a inspirat pe fanele ei, care cu siguranta isi vor dori sa ii copieze look-ul cat mai curand cu putinta. Iata aparitia lui Demi care a trezit, pe buna dreptate, admiratia celor din jur:

Demi i-a impresionat pe stilisti cu alegerile ei. Accesoriile au completat perfect tinuta indrazneata, iar ochelarii de tocilar i-au dat un aer cool si tineresc, perfect pentru varsta ei

Nici incaltarile nu s-au lasat mai prejos. Fosta vedeta Disney a purtat sandale negre, din piele, decupate si cu tinte rotunde, cu adevarat spectaculoase

FULLSCREEN
Machiajul care i-a pus in valoare buzele superbe. Cum a impresionat Demi Lovato la un eveniment monden
  • /
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari