Mackenzie Foy, ca o printesa pe covorul rosu. Cat de gratioasa si frumoasa este "fetita jumatate om, jumatate vampir"

Mackenzie Foy, actrita care a interpretat-o pe fetita jumatate-om, jumatate-vampir a cuplului Bella Swan-Edward Cullen in Saga Twilight, a impresionat la cea mai recenta aparitie publica a sa.
Tag-uri:

#Mackenzie Foy

Mackenzie Foy, ca o printesa pe covorul rosu. Cat de gratioasa si frumoasa este  fetita jumatate om, jumatate vampir

In varsta de 15 ani, Mackenzie se anunta a fi una dintre cele mai frumoase tinere actrite de la Hollywood. Are niste ochi verzi superbi si gratia si eleganta unei balerine :) Adolescenta si-a facut aparitia la Festivalul de Film de la Santa Barbara, acolo unde a bifat o aparitie perfecta pe covorul rosu.

Machiata discret, cu parul prins intr-un coc stylish impletit si imbracata intr-o rochie de gala cu un imprimeu floral, dar destul de sobru, Mackenzie Foy i-a fermecat pe cei prezenti la eveniment.

Mackenzie, care a devenit celebra dupa ce a jucat rolul lui Renesmee Cullen in Twilight, a mai aparut intre timp si in filmul cu succes de box office "Interstellar", unde joaca versiunea tanara a fiicei lui Matthew McConaughey.

Mackenzie si-a inceput cariera inca de la 4 ani, cand parintii au dus-o la diverse castinguri. Treptat a prins cateva roluri in reclame, iar mai apoi a aparut in serialele Hawaii Five-0 si FlashForward. Micuta actrita a facut cursuri de balet, jazz, step si TaeKwonDo.

FULLSCREEN
Mackenzie Foy, ca o printesa pe covorul rosu. Cat de gratioasa si frumoasa este "fetita jumatate om, jumatate vampir"
  • /
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari