Miley Cyrus, zambareata, cu codite si in cea mai decenta tinuta din ultimele luni. Detaliul surprins la aparitia ei

Miley Cyrus a petrecut cateva ore de calitate alaturi de sora ei, Brandi, si mama ei, Trish, la meciul de baschet al echipei New York Knicks cu Cleveland Cavaliers. Vedeta a zambit cu gura pana la urechi de-a lungul intregii partide si a atras atentia paparazzilor cand si-a aratat... mainile.

Cu doua codite de scolarita, un tricou cu simbolul reprezentantiv al echipei New York Knicks si o perche de jeansi rupti, Miley Cyrus s-a bucurat de pasele sportivilor si de timpul petrecut alaturi de sora ei.

Nu tinuta ei cuminte sau machiajul natural au atras atentia fotografilor prezenti la eveniment insa, ci faptul ca fosta Hannah Montana a aparut in public cu inelul de logodna pe care i l-a daruit Liam Hemsworth in urma cu numai cateva luni.

Zilele trecute, jurnalistii mondeni scriau ca relatia lor s-ar fi incheiat si ca actorul nu si-ar mai dori sa auda de Miley. Pentru a pune capat speculatiilor, iata ca artista si-a pus bijuteria pe deget si a avut grija sa se lase fotografiata de cat mai multe ori cu ea la vedere.

Nonconformista, Cyrus nu s-a sfiit sa zambeasca si sa flirteze cu vedeta echipei Cleveland Cavaliers, J.R. Smith, care a avut cateva momente spectaculoase in timpul meciului, chiar in fata vedetei si a surorii ei. Desi a confirmat logodna cu Liam Hemswroth, Miley nu s-a dezis si a fost tot Miley in timpul acestei aparitii publice:

FULLSCREEN
Miley Cyrus, zambareata, cu codite si cea mai decenta tinuta din ultimele luni. Detaliul surprins la aparitia ei
  • /
Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari