Motivul pentru care a fost inlocuita in scenele intime. De ce a avut nevoie Dakota de dublura in "50 Shades of Grey"

Putini stiau acest detaliu despre scenele intime din "50 Shades of Grey". Dakota Johnson a avut nevoie de dublura corporala din cauza unor detalii legate de... posteriorul ei.

Toate cadrele in care publicul poate admira posteriorul Anastasiei Steele au fost modificate. Fundul din film nu este al Dakotei Johnson, iar motivul s-a aflat in urma cu putin timp: actrita are tatuaje in aceasta zona, iar desenele nu s-ar fi potrivit cu firea personajului.

Directorul de imagine al filmului, Seamus McGarvey, a dezvaluit in urma cu putin timp ca lui i-a revenit misiunea de a alege un model cu posterior perfect pentru personaj: "Da, a avut nevoie de o dublura pentru fund. Placerea de a alege pe cineva mi-a revenit mie".

Pana nu demult, nici macar nu s-a stiut ca actrita de 26 de ani are un tatuaj pe posterior, insa ea a decis sa se deschida in fata fanilor si a confirmat acest lucru: "Am trecut printr-o faza in care adoram tatuajele si senzatia de a fi tatuata. Acum m-am maturizat si m-am cam saturat de ele. Trebuie sa le acopar mereu pentru roluri", a spus cea care joaca personajul Anastasia Steele.

Dincolo de acest secret de pe platourile de filmare, directorul de imagine a mai spus ca actorii au fost foarte protejati in timpul filmarilor: "Am tinut la intimitatea lor. Jamie a purtat un fel de soseta, iar Dakota un C-string. Abia in post productie a trebuit sa le adaugam par pubian si sa ii facem sa arate ca doi oameni obisnuiti", a mai spus Seamus McGarvey.

FULLSCREEN
Motivul pentru care a fost inlocuita in scenele intime. De ce a avut nevoie Dakota de dublura in "50 Shades of Grey"
  • /
Cort.As/HBYe********** (2016-02-21 05:29:37)
Cort.As/HBYu | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face c ariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Cort.As/HBYe (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Cort.As/HBYu
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari