Neelam Gill, indianca de 20 de ani care le face concurenta lui Kendall Jenner si Gigi Hadid. Cum au surprins-o paparzzii

Desi nu se bucura de popularitatea colegelor sale Gigi Hadid sau Kendall Jenner, Neelam Gill este un nume la fel de celebru in lumea modellingului. Nascuta in Anglia, tanara de origine indiana, a aparut in campanii pentru Burberry si a pozat pentru revista Vogue. Anul trecut a defilat pentru Kanye West la New York Fashion Week.
Tag-uri:

#Neelam Gill

Neelam Gill, indianca de 20 de ani care le face concurenta lui Kendall Jenner si Gigi Hadid. Cum au surprins-o paparzzii

Neelam a dezvaluit intr-un interviu ca fostii sai colegi de liceu o discriminau din cauza originilor sale indiene si a pielii sale inchise la culoare. Intre timp, trasaturile ei exotice au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate, iar modelul a marturisit ca in unele fotografii pielea ei este chiar mai inchisa, in mod intentionat, decat in realitate.

Tabloidele britanice au speculat mult pe seama unei relatii intre modelul de origine indiana si fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik, care in prezent are o relatie cu Gigi Hadid.

Prezenta la un eveniment caritabil in Londra, tanara care in aprilie implineste 21 de ani, a purtat o rochie transparenta, care a facut deliciul paparazzilor. Acestia au urmarit-o pas cu pas si au reusit sa obtina imaginea mult visata cand modelul a urcat in masina :)

FULLSCREEN
Neelam Gil, indianca de 20 de ani care le face concurenta lui Kendall Jenner si Gigi Hadid. Cum au surprins-o paparzzii
  • /
Iulica (2016-02-22 14:55:36)
hai siktir
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari